LÅT OSS VISA DIG HUR I VÅR MÅLERIVERKSTAD

Ytterligare något unikt för branschen är vår demo- och måleriverkstad. Det är ett 25 kvm stort skaparutrymme där vi kan visa dig alla praktiska målartips och tekniker du behöver för att lyckas med ditt projekt. Vi använder även verkstaden för att utföra målnings- och renoveringsarbeten av möbler och inredningsdetaljer. Ska du till exempel fräscha upp kulören på din favoritmöbel eller göra riktigt snygga dekormålningar kan vi hjälpa dig med tips och råd eller till och med utföra arbetet åt dig.

· · ·
MÅLA OM ISTÄLLET FÖR ATT SLÄNGA
· · ·

ETT FÖRKLARANDE EXEMPEL

Gammal stol som behöver fräschas upp

Före målning

Den gamla luggslitna möbeln som står där hemma i källaren eller på vinden och samlar damm kan återfå sin forna glans med hjälp av lite färg och lite god vilja. För visst har äldre möbler en viss charm ändå.

Gammal stol har blivit som ny

Efter målning

Slipa, tvätta, grunda, spackla, färdigstryk (två gånger) och vips så har gammalt blivit nytt! Det är en underbar känsla att ge gamla möbler nytt liv och vi ger dig alla förutsättningar att lyckas! Känner du ändå att du inte riktigt vågar finns det alltid en liten möjlighet att vi kan hjälpa till i vår måleriverkstad.

PRENUMERERA På VåRT NYHETSBREV

Kontakta oss

Tel: 0707387636

Mail: info@fargochtapetboden.se

Hitta till oss

Färg & Tapetboden i Kungälv AB
Utmarksvägen 18
442 39 Kungälv

Hitta oss på Google Maps

Öppettider

Mån-Fre: 9.30-18.00
Lör: 10.00-14.00
Sön: Stängt

© Färg & Tapetboden i Kungälv AB, 2014